Polityka prywatności

Kim jesteśmy

Gut Samen działa na rozległym rynku rolnym, obejmującym różne aspekty. Jako firma handlowa specjalizujemy się w dystrybucji zarówno konwencjonalnych, jak i organicznych zbóż. Nasze działania obejmują ścisłą współpracę z różnymi interesariuszami, w tym drobnymi rolnikami, hodowcami zbóż, producentami mieszanek paszowych, młynami i firmami handlowymi w całej Polsce i Europie. Dzięki rozbudowanej sieci firm transportowych sprawnie obsługujemy logistykę. Ponadto oferujemy bezpośredni dostęp do naszych zapasów w wielu lokalizacjach. Adres naszej strony internetowej to:[https://gutsamen.eu/].

Jakie dane osobowe gromadzimy i dlaczego je gromadzimy

  1. Administratorem odpowiedzialnym za przetwarzanie danych osobowych jest Leszek Walęciuk, prowadzący działalność gospodarczą pod firmą LESZEK WALĘCIUK GUT SAMEN. Ludwin 77, 21-075 Ludwin, NIP: 8261749511, REGON: 367414102, tel. +48 663 718 326, e-mail: gutsamen2@gmail.com.

  2. Dane osobowe będą przetwarzane w celu dostarczania informacji handlowych drogą elektroniczną.

  3. Podstawą prawną przetwarzania danych jest art. 6 ust. 1 lit. a) RODO. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

  4. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Podanie informacji niezbędnych do otrzymywania informacji handlowych jest jednak obowiązkowe.

  5. Dane osobowe będą przechowywane do momentu wycofania zgody.

  6. Osoba udzielająca zgody zachowuje prawo do wycofania zgody w dowolnym momencie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem.

  7. Przetwarzanie danych osobowych użytkownika nie obejmuje zautomatyzowanego podejmowania decyzji ani profilowania.

  8. Zebrane dane nie będą ujawniane stronom trzecim, zgodnie z art. 4 pkt 10 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

  9. Zgodnie z przepisami o ochronie danych osobowych użytkownik ma prawo dostępu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Ponadto użytkownik ma prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych. W przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy o ochronie danych osobowych, przysługuje prawo do wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Formularze kontaktowe

  1. Formularz kontaktowy umożliwia osobom zainteresowanym otrzymywanie informacji handlowych od LESZEK WALĘCIUK GUT SAMEN z siedzibą w Ludwin 77, 21-075 Ludwin NIP: 8261749511, REGON: 367414102, tel. +48 663 718 326, e-mail: gutsamen2@gmail.com. Pola wymagane w formularzu są oznaczone gwiazdką. Chociaż podanie poniższych informacji i wyrażenie zgody jest dobrowolne, niepodanie danych i niewyrażenie wszystkich zgód uniemożliwi nam skontaktowanie się z użytkownikiem.

  2. Przesyłając ten formularz, potwierdzam, że dobrowolnie podałem swoje dane osobowe, w tym imię, nazwisko, adres e-mail i numer telefonu. Przed wyrażeniem zgody zapoznałem się z niezbędnymi informacjami wymaganymi na mocy art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych. Rozumiem, że mam prawo wycofać swoją zgodę w dowolnym momencie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, które miało miejsce przed jej wycofaniem. Wycofanie zgody spowoduje usunięcie moich danych osobowych z ewidencji firmy LESZEK WALĘCIUK GUT SAMEN.

  3. Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez firmę LESZEK WALĘCIUK GUT SAMEN moich danych osobowych, w tym imienia, nazwiska, adresu e-mail oraz numeru telefonu, jako administratora danych, w celu marketingu produktów i usług firmy, zgodnie z obowiązującymi przepisami o ochronie danych osobowych.

  4. W celu ułatwienia komunikacji wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych drogą elektroniczną na podany adres e-mail od firmy LESZEK WALĘCIUK GUT SAMEN.

  5. Dodatkowo dla celów marketingu bezpośredniego wyrażam zgodę na wykorzystywanie moich urządzeń telekomunikacyjnych przez wyżej wymienioną firmę LESZEK WALĘCIUK GUT SAMEN, której jestem użytkownikiem.
This site is registered on wpml.org as a development site.